Instagram

Instagram

Tuesday, August 9, 2011

Road to Independence Day Celebration 2011

Salam Ramadhan dan selamat pagi...

Entry kali ini nk cerite pasal sambutan Hari Kemerdekaaan 2011 yang akan di sambut pada 16 Sept 2011 dan tidak akan disambut pada 31 Ogos seperti selalu.Ini kerana 31 Ogos merupakan Hari Raya Aidilfitri.

Seperti tahun2 sebelumnye, sekolah saya akan menghantar sebahagian pelajar untuk menyertai kumpulan besar yang menjayakan Formasi Persembahan Hari Kebangsaan. Jika tahun lepas sklh hnaya menghantar 35 org pelajar, akan tetapi atas disiplin yang ditunjukkan oleh pelajar2 kami...maka tahun ni pihak JPN meminta sklh kami menghantar seramai 80 orang pelajar diiringi oleh 4 orang guru.(saya lah salah seorang nyeee).

Pelajar2 akan menjalani latihan tiap2 hari sepanjang bulan puase ini..akan tetapi,guru pengiring perlu pergi ke TOT (training of teacher) di SMK Sect 11 sebelum pulang dan mengajar 80 org pelajar ini...Sesi pemilihan pelajar telah dilakukan semalam..pelajar2 yg berPOTENSI membuat masalah (termasuk pelajar2 yg mmh ade COP MOHOR muke samseng sekolah pun nk join) tidak dibenarkan join dlm team ini..Ini kerana saya sebagai guru pengiring...MMG X BERKENAN langsung nk handle perangai budak2 ni..So, untuk menjamin kelancaran proses pemilihan, kami guru pengiring membuat seleksi utk pelajar2 yg boleh memberi komitmen dalam acara ini.

Ok la..itu je...kalau u ols nk tahu cm ne formasi tahun lepas yg diorg kene buat...boleh la tgk kt VC ini...


?v=f3QJ4lChttp://www.youtube.com/watchLgxA&feature=relatedSelamat menyambut hari merdeka ...Saya mahu gerak ke SMK Sect 11...

No comments: