Instagram

Instagram

Tuesday, November 24, 2009

gembira dengan ape yg dibuat..

hye sume..arini aku nk crite kembara seorang aku dalam mendapatkan sesuatu...

pagi2 lagi aku mmg rase pening sbb tengkuk aku sakit..(may b bantal yg aku buat tido tu tak best dh...)huhuh..mane ade mase nk jemur..lagi pun asyik mendung ngn hujan je...lg satu..aku penat pikir pasal mimpi yg aku dpt mlm td..korg tahu ke tafsir mimpi?? aku mimpi gigi aku kene cabut..ape maksud tu ek???

so ,aku mls nk pikir sgt pasal mimpi tu(tp pikir gak smbil2 drive tu..)..jd aku juz tahan kan sakit kepala n tengkuk aku tu je...sib baik arini aku jge exam belah pagi je...kol 10.30 pg dh hbis paper..so, aku cadang nkg Andalas je..lagipun arini ade Open Day kt skolah aku..aku tlh digantikan oleh Kak Zura..aku ingtkan nk g tgk2 ape2 masalah yg kak Zura alami la sepanjang berjumpa parents student aku tuh....tp,aku terpakse lupekan sbb aku ade misi penting..nak mencarik sesuatu..meh aku namakan sesuatu itu sbg A..nape mesti A?ntah..main bubuh je..

A telah di carik dr semalam..smlm aku keciwa..sbb. tidak menemuinya di Klang..(spesifik lagi di Centre Point)..so, aku gerak ke Klang Digital Mall..(lg hampeh ape brg pun tak de..name je gah!!)..so,aku call Along..Along ckp barang tu try a carik kat Plaza Alam Sentral..aku pun g la..tp keciwa gak...

Hari ni, aku g lagi ke Plaza Alam Sentral..sbb nk carik gak benda A tu..tp, ternyata PAS tidak ada barang tiu..seakan putus asa disitu..tp takpe..org kedai tu soh pegi Plaza Masalamm.(tempat Thiew Beng Hock mati dibunuh..whoaaaaa....)..di Plaza Masalam, diorg kate pun tak de brg A tu..diorg soh aku g Summit..sure jumpe nye..fuh..jam dh menunjukkan kol 2.15ptg..aku ade jamuan ngn bdk2 1Arif 3 kt McD Andalas..tp tak pe la..brg A lagi penting..so, NEKAD g Summit sendirian..mengembara seorang diri...akhirnye dapat gak...brg A yg dicarik2...

yeay yeay yeay.............

penat ngn pening pun hilang sbb brg A dh dpt...
then, aku blik ke Andalas jumpe bebudak 1 Arif 3 kt McD..sukenye sayeeeeeeeeeeee.....sgt gembira hari ini...

TIADA APA YANG MENGGEMBIRAKAN SAYA SELAIN BUAT DIRI SENDIRI DAN ORANG LAIN GEMBIRA...

ade next step..nk POS LELAJU....Selaju yg mungkin...andai la ku bisa terbang...bawalah daku kesana jua..disaat dan di tika ini...

MODE : GEMBIRA

1 comment:

Yanie said...

aku tau nk pos ke mne....sure Glasgow kn... :p