Instagram

Instagram

Monday, February 15, 2010

buat ku tertanye2


haihhhhh..rase cm best plak aktif kt blog je..bley tulis ape2 aje..(tak termasuk mengukut org taw!!).semenjak due menjak saya tukar layout blog yang cantik lg ayu (cm orgnye) ni...ehem ehem...rase lagi bersemangat nk tulis dlm blog..tak kisah la crite ape kan..huhu...mase layout lame, saya ade letak widget utk tahu bilangan pengunjung (cm kaunter la gak..)tp, bile dh gne layout baru ni, saye tak letak widget tersebut...tp, saya masih kekalkan widget FEEDJIT (ruangan SESAKNYE) ....widget ni bley tahu (bkn 100% laaa) org yg lalu/singgah kt blog kite ni...sbb ape saya kata bkn 100%..sbb, kita hanya bley tahu org tu dr negara apa dan pukul brape die singgah kt blog kite..itu pun kalu nasib, org tu mmg ade blog die sendiri..dpt la kite tgk blog die smule..tp, kalu tak de link blog die..mmg harapan laaaa...cm FEEDJIT saya ni...tak tahu sape..tp, dr tmpt yg sama iaitu Beverly Hills, Mount Laurel, Mountain View ngn Europe...hahha...

adekah artis Hollywood singgah kt blog saya???tettttttttttttt....

bolehkan mereka paham bahasa saya???

owhh..tidakkkk...saya tidak akan sesekali tukar bahasa saya..sorry ye artis2 Hollywood sane...kih3

ade sekali tu...dr Mesir pun singgah kt blog saya..hahhaha...


mungkin kah...mungkin kah....


SAYA SEORANG BLOGGER FOFULER?????tetttttttttttt



sorry..sbb, bile upload ke blog..gambar jd kecikkk je...tp, kalu u ols tgk bendere bg setiap anak panah tu pun..u ols dh nmpak kan...


mood: owhh..tak sngke dh ade peminat =p

1 comment:

.:Mrs. Engineer:. said...

keep on blogging babeh...he3