Instagram

Instagram

Wednesday, June 23, 2010

n3 emo

sighhhhhhhh~~~~
lame giler rasenye xbuat entry berunsur2kan emosi yang melibatkan hati dan perasaan kan???rase2nye ade gak la dlm sebulan lebih tinggalkan kerje mengapdet entry emo cm tu...

hmmm...mesti ade yg tanye kan??nape perlu saya buat entry beremosi??nape perlu tunggu emo baru nk tulis dlm blog???hmmmmmmmmmmm.....tu la...diluar mati mak...ditelan mati bapak...byk perkara yg nk diceritakan..tetapi, entry saya telah dikenali ramai (walaupun x byk followers kan...)...even students saya pun tau saya ade blog...so, xkan sesuke ati saya nk tulis ayat2 beremosi dan berunsur2kan jiwang didalam blog nih???

tp tula...mmg pe'el saya untuk bercerita dan menceritakan ape yg tersirat dan tersurat (x semua perkara ek..)....hmmmmmm =(
ni nak nak lagi dh setat bukak skolah nih..maka kerje pun terase mcm byk je...rase kt skolah nk g tandas pun x sempat kot..sebab tgn asyik buat keje je...lepas siap satu..gerak ke keje lagi satu...haihhh..bile nk cuti lagi nih????hahahahah...bile dh byk keje kt skolah...emosi pun terganggu..kite ni cikgu yg biase2 je..tp, teringin nk lahirkan student syg luar biase...tp,sebelum nk lahirkan ..murid2 dh dulu buat perkara bukan2...ade je care nk bg ckgu marah2 mereka....adeiii...pelis anak2 ku...dh besar panjang pun...xkan mau tegur itu ini....

bile dah ade tanggungjawab untuk carik rejeki...maka saya akan keluar umh dari matahari baru nk kuar..dan balik umh pun bile matehari dah sorokkan muke...maka, terasa diri sgt letih...maka, bila mendengar lagu2 dalam kereta seperti tiada berperasaan...hilai tawa penyampai2 radio setiap stesen radio sedikit tidak menggembirakan saya...

pastu bila,ade lagu best...terase ingin menyanyi dlm kereta...volume telah dinaikkan...tapi rase malas nk bukak mulut...sebab, sepanjang hari asyik bercakapppppppp je....urat2 disekitar pipi dan mulut terasa sgt penat...adeiii...mule rase nk....

bile ade lagu best & tak dpt nk nyanyi...& terpakselah nyanyi dalam hati...bile nyanyi dlm hati...ni dh jadi dabel emo...sebab, kengkadang tu..lagu rancak pun...bley jadi sedey dibuatnye...sebab bile nyanyi dlm hati...terasa seperti menghayati setiap baris kata-kata yang ada pada lirik lagu tersebut....terase air mate tu cm tunggu timing je nk mengalir ditubir mata tu..haihhhhhh

ok...cukuplah entry emo kali ni....
ini adalah entry emo yang ade kaitan antara hidup dan tiada kaitan dgn yang telah meninggal dunia...
dan diulangi lagi...ini adalah entry emo dan bukan entry untuk ELMO =)


3 comments:

my note said...

rose..

biasa la 2.., wani pown kadang2 nk marah kat student jugak, sbb ite dh bersiap sedia dengan segala ilmu , tp dorang uat peel...

A.Z.S said...

assobru.. assobru.. assobru.. ;)

alchemy said...

alolololo kak rose~ cak! xmo emo2~ nak gak tgk/amek akak tgh emo. hahahahaha