Instagram

Instagram

Tuesday, March 9, 2010

alkisah..taibbbbbb

arini g skolah pakai baju ni...ni kan baju ULANG TAYANG buat kali kebrape ntah...saya pun tak tahu..hahhaha..yg tak bestnye pakai baju ni..kain die terbelah..so, bile jalan..mule la nk terselak2..saya ni dh la jenis jalan TAK RETI nk pelan2..tp, oleh kerana nk pakai baju ni..saye cube berjalan seSOPAN yg mungkin..=p

sampai ke skolah..
kakak 1 cakap: " eh, ni baju ulang tayang ke??"
saya jawab: ha'ah..dh takde baju...=p

kakak 2 cakap (mase tu kt kantin): "eh..aku ingat kan pramugari mane la td..ramping gilerrr..."
saya cakap: saye nk jadi pramugari British Airways bley tak??bley ulang alik UK tiap2 hari..=p

kakak 3 cakap: "aku jeles la ngn ko ros, nk jadi bdn cm ko la."
saya cakap: jadi la...

cikgu lelaki 1 cakap kepada kakak 3: "nape ko tak makan nasik??nape amik kuih je?"
kakak 3 cakap: "aku nk jadi cm rose"
saya: senyum je la...tatau nk cakap ape..

dah amik nsik dan nk makan..duduk semeja dgn kakak 2 dan kakak 3...diorg crite pasal BILE SAYA NK KAWIN....dengggssss...sib baik saya cepat2 order air..so, cepat2 la saya minum..takot tersedak pulak bile syok crite...hahaha

kakak 2 cakap: " ros, bile nk kawin??"
saya cakap: "lambat lgi"

kakak 3 cakap: "ros ade bf ke??tak penah kenal pun"
kakak 2 cakap: "eh??ko tak tahu ke??die **************************************.............................................................................

crite terpakse di matikan dgn sengaja kerana tidak mahu ada yg tersinggung..hahaha..KANTOI nnti beb...
*kakak 3: u gugel sendiri pls...

pas habis makan, bergegas naik staffroom...ade kakak 4 tu..die dh nk balik umh..sbb, di ngaja pagi..kakak tu mmg cun ok...
mase die nk balik,saya tegur la die..

saya: "kakak 4 (bukan nama sebenar) nk balik dh??" <-- dh sah 2 die bwk beg nk balik kan..lagi mau tanye..
kakak 4 cakap: "ha'ah..nk balik la..penat settle kan pasukan Bola K@##%^&&* ni...bdk2 ni, sekejap nk join la..skejap tak nak join la...haihhh..bla bla bla bla...

** sya layan kan je..

kakak 4 TETIBE cakap: "ros, bile nk melangsungkan perkahwinan?"
saya CAKAP : "huh?? mane ade kak..takde paper pun ..tunang tak, kawin pun tak..mmg takde plan lagi..."
kakak 4 cakap: "tapi akak ade dgr2 rumours la..kate dlm mase terdekat ni"

*adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

tetibe mau nyani...owh mama..saya mahu kawin..kawin dgn siapa..dgn siapa saja... (lagu Blues Gang)

tak pun lagu ni..

'duit tak ada..tapi hati mau kawin..apa daya ku..ooo...(lagu Sweet September)heh!! cm sweet je kan bulan september tu..hahaha..09/09/09..hahahaha..dh lepas lakkk..

so, saya cakap kt kakak 4: "tiada apa2 dlm mase terdekat ni kak..mau merase bercantik2/ dan bergaya2/mau merase pinggang ramping dulu...hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa...

*dats y pakai baju kebaya ni arini..hahahaha..itu tujuannye....dengggssss..DRAMA QUEEN la ko ni rose!!!

3 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

wallaaa...mau terbang ke UK ari2???mau jumpa sapa agaknya tu...ha3

mohammadfaizal said...

gambar...TERBAIK!!!

rose sensei said...

yanie: hmmmm...ade la org tu..

FF: thnks to photog la..=p
nk bg brape bintang???