Instagram

Instagram

Wednesday, November 17, 2010

Diana & Rais: Outdoor Session

Salam Aidil Adha semua, nk cerita smlm kan..saya kan...g ikot diana& rais g outdoor photoshoot...mereka memilih bergambar di Putrajaya...lewat petang dh kami pergi..sebab pada awal hari..kami...erkk..kami??? x..x..bukan saye menyibuk2 ngn mereka....saya dah En.Photog buat sesi amik2 gambar di rumah dahulu...Diana & Rais menggayakan 4 pasang baju utk sesi ini sahaja..(byk tu....)

Saya lupe nk amik gambar curi2 (sbb x professional cm En.Photog)...saye dok sibuk layan anak2 buah Diana je..sbb, mls nk kaco En.Photog buat keje..sbb, lepas tolong mekap2kan Diana,saya x tahu nk buat ape...pada mase yg same, mak diana tgh sibuk buat juadah utk hari raye aidil adha plak tu..xkan la pulak nk tunjuk rajin nk rewang smpi ke dapur plak kan..huhhu...




wasim & uzma

Ok,pas sesi bergambar di rumah, pengantin mahu mengambil gambar di luar dr kawasan umh..mereka memutuskan untuk bergambar di Putrajaya..dlm kol 4 ptg baru kami bertolak ke sana..hujan turun dgn lebatya..dh kami berdoa agar hujan itu x berlanjutan smpi maghrib..sbb, nnti akan drag mase lebih lame...kali ni Diana & Rais memilih baju warna light maroon+ putih krim untuk bergambar diluar...

kali ni smpt amik gambar curik!!!!


kt dataran perbadanan putrajaya




main cak cak..huhuh


itu dia en.Photog sedang beri arahan


Diana-Rose
=)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok, tunggu je hasil yg sebenar ye..daaaa...

1 comment:

Aya@Pansy Princess said...

alahai.. comelnye anak2 buah ur fren tue.. rase nk cubit2 je... hehe :D